Четвер, 28 Березня, 2024

Епіляція за допомогою лазера: киянам на замітку

Лазерна епіляція – найефективніший метод видалення волосся, який можна використовувати практично у будь-якому місці тіла, припустимо, на обличчі або животі. На відміну від інших методів, таких як звичайна епіляція та гоління, лазерна епіляція живота в Києві дає тривалі результати. Волосся стане більш тонким і м’яким, тобто менш видимим, а зростання буде сповільнюватися все більше і більше з кожною процедурою.

Як працює лазерна епіляція?

Лазерна епіляція використовує енергію світла, щоб назавжди пошкодити або знищити окремі волосяні фолікули. Ця процедура націлена на корені під поверхнею шкіри за допомогою лазера медичного класу для запобігання відростання. Оскільки окремі волоски можуть перебувати у різних частинах циклу зростання одночасно, киянам знадобиться кілька сеансів лікування, щоб побачити довгострокові результати. Зазвичай рекомендується 6-8 процедур з інтервалом у 4-6 тижнів.

Лазерна епіляція підходить для чоловіків і жінок з усіма відтінками шкіри. Вона працює на все тіло, включаючи чутливі області, такі як обличчя і лінія бікіні. Серед популярних цілей – волосся на обличчі, ногах, область бікіні, пахви, волосся на спині і грудях.

Чому варто вибрати лазерну епіляцію?

эпиляция

Процедура лазерної епіляції дозволяє вам отримати вигоду з гладкої шкіри, уникаючи врослого волосся і подразнення, яке може виникнути при голінні. Результати також більш постійні, ніж при використанні воску або кремів для видалення волосся. На відміну від IPL (інтенсивне імпульсне світло), лазерна епіляція підходить для темних тонів шкіри і важкодоступних місць. І, на відміну від електролізу, можна використовувати для видалення волосся по всьому тілу, що дозволяє одночасно впливати на великі області.

Переваги лазерної епіляції

  1. Зменшення кількості волосся раз і назавжди.
  2. Відсутність врослих волосків.
  3. Економія часу і грошей.
  4. Поліпшення тону шкіри та її текстури.

Лазерна епіляція пропонує постійне скорочення кількості волосся, можна домогтися зниження до 90%. Будь-яке волосся, що відростатиме, буде більш тонким, світлим і м’яким, з додатковою вигодою – гладенькою шкірою.

Лазерна епіляція значно знижує потребу в гоління і вощінні, так що ви можете попрощатися зі врослим волоссям, висипом на голінні та щетиною.

Інвестуючи гроші в курс лазерної епіляції, вам більше ніколи не доведеться наносити віск або голитися – це економить час і гроші в довгостроковій перспективі. Нарешті, попрощайтеся з пігментацією і нерівностями шкіри, що залишаються після постійного використання станка чи смужок.

.,.,.,.