Четвер, 28 Березня, 2024

Квартиру Януковича освятили і здали в оренду

Віктор Янукович – колишній президент України, який в 2014 році втік до Ростова, залишив п’ятикімнатну квартиру на Оболонській набережній, а також іншу нерухомість. Про це розповідає “Kyivyes”.

В Україні ще в 2014 році все майно Віктора Федоровича конфіскували, так як суд заочно засудив Януковича до 13 років в’язниці за державну зраду. Тривалий судовий процес триває досі. Крайнє засідання було перенесено на 18 і 25 листопада, так як адвокати легітимного президента не з’явилися в залі засідань через конференцію  в Мінську, про що вони проінформували Оболонський суд письмово.

До недавнього часу його київська квартира, площа якої 240 кв.м., пустувала. Раніше в ній жила коханка екс-президента – Любов Полежай.  Її сміливо можна назвати “Декабристкою”, адже під час перевороту Любов поїхала з Януковичем в Ростов і там народила йому сина.

На початку цього року все майно передали приватній фірмі “СВМ Консалтинг”.

Вони виставили нерухомість для оренди.

Майбутніх мешканців шукали більше півроку.  Ніхто не хоче в’їжджати на незрозуміло який термін, адже легітимний Президент бажає повернутися в Україну, але коли це відбудеться не відомо. Що затримує повернення Януковича на батьківщину розповідаємо тут .

До того ж за квартирою значиться великий борг, більше 100 000 грн за комунальні послуги, який був ще при Януковичу, а за 5 років значно збільшився.

Перед здачею отець Петро освятив приміщення, щоб нові мешканці могли відчувати себе спокійно в новому приміщенні.

Квартира здана в аренду новим мешканцям. Кому саме не озвучується, адже мешканці хочуть жити спокійно в квартирі за яку вони заплатили 1300 $.

Саму квартиру оцінюють у 30 млн грн. З отриманих грошей від оренди 75% буде передано в державну казну, а 25% особистий прибуток “СВМ Консалтинг”.

.,.,.,.