П’ятниця, 29 Березня, 2024

Лазерна епіляція ніг: що потрібно знати?

Сьогодні, будь-яка дівчина і жінка, що поважає себе, не може собі дозволити вийти на пляж або на вулицю на короткому платті з неголеними ногами. Тому позбавлятися від небажаних волосся на тілі вкрай необхідно. Вибір хоч і невеликий (станок для гоління, епілятор, воскова епіляція, шугаринг і видалення лазером), але кожна жінка вибирає той варіант, який її більше влаштовує.

У цій статті ви дізнаєтеся про найбільш ефективний спосіб видалення небажаного волосся на ногах — це лазерна епіляція гомілки та ніг в цілому.

Що таке лазерна епіляція?

Видалення лазером — це один з методів епіляції, завдяки якому небажане волосся (фолікули) видаляється світлом одній хвилі з великою щільністю і високою спрямованістю енергії.

лазерная эпиляция

Простими словами, лазерна епіляція — це світловий промінь, який радикально видаляє волосся і через дві-три тижні стрижень волосся з коренем випадає.

Лазерне видалення добре тим, що в кінцевому результаті ноги, руки, пахви або інша частина тіла, яку епілюють, стає гладкою, а через деякий час волосся взагалі перестає рости.

Лазерна епіляція ніг

Для багатьох жінок станок для гоління і віск викликають роздратування на шкірі, який іноді може супроводжуватися сверблячкою. Тому епіляція світловим променем для них ідеальний варіант. Також, до переваг можна віднести:

  • відсутність болю (у порівнянні з воскової епіляції);
  • жодних наслідків або зовнішніх пошкоджень;
  • лазер сприяє видалення врослих волосків;
  • ефект триває роками.

Зони ніг, які дами воліють обробити лазером, різні: хтось бажає видаляти небажане волосся окремими частинами (гомілки, стегна, пальців), а хтось повністю. Виходячи з цього, процедура лазерної епіляції відрізняється за ціною і тривалістю. Навіть після першого сеансу жінки помічають результат, а через курс — волосся не залишиться зовсім. Косметологи рекомендують раз на рік проводити лазерну епіляцію для профілактики.

У косметологічному центрі LaserVille кожна жінка зможе отримати кваліфіковану консультацію професіоналів, видалити небажане волосся з будь-якої частини тіла абсолютно прийнятними цінами і стати ще прекрасніше.

лазер Дека

LaserVille – це команда кращих лікарів-косметологів, які з допомогою сучасного італійського обладнання DEKA і технології Moveo зроблять процедуру видалення лазером комфортну і подібну масажу. Головне — це безболісно, швидко, безпечно і просто.

.,.,.,.