П’ятниця, 29 Березня, 2024

Як сьогодні можна купити криптовалюту онлайн

З моменту появи крипти та росту її популярності в інтернеті виникла маса сервісів для її купівлі та безліч способів оплати при цьому. В Україні, як і в інших країнах світу, щоб придбати цифрові монети, знадобиться лише смартфон із виходом у мережу та банківська карта. При оформленні угоди рекомендується двічі перевіряти введені дані та реквізити, оскільки всі операції – необоротні. Нижче наведено кілька варіантів, де купити криптовалюту в онлайн-режимі.

Криптобіржі

Це один із найбільш затребуваних та відомих способів для придбання цифрових активів за гривні та інші валюти. На майданчику ви можете як торгувати криптою, так і отримувати прибуток від інвестування. Працювати варто з великими та перевіреними платформами, до яких належить WhiteBIT, Binance, EXMO та ін.

Більшість сервісів дозволяє здійснювати покупки безпосередньо з використанням платіжних систем та банківських карток. При виборі ресурсу звертайте увагу на комісії та ліміти. До обов’язкових умов централізованих бірж належить верифікація особи KYC. На самому початку визначте собі, наскільки важлива анонімність. Також звертайте увагу на рейтинг продавця, щоб унеможливити втрату коштів.

Окремо варто розглянути ще один спосіб, як купити криптовалюту – p2p-біржі. При такому варіанті придбати цифрові монети можна в іншого користувача без посередників. Механізм сервісу побудований таким чином, щоб усі угоди проходили чесно та безпечно.

Криптовалюта: як купити на онлайн-обмінниках

Це досить швидкий та просто спосіб. Існують і такі ресурси, для роботи з якими не потрібно проходити реєстрацію. Процес придбання крипти супроводжується невеликою комісією. Процедура вимагає мінімум часу та дій:

  • Знайдіть обмінник для покупки монет за гривню або іншу валюту.
  • Виберіть платіжну систему.
  • Введіть суму, номер гаманця та адресу електронної пошти.
  • Дайте згоду на правила користування сервісом.
  • Виконайте запит, зачекайте кілька хвилин.
  • Готово, вам прийде повідомлення про зарахування коінів на ваш рахунок.

Обмінники дозволяють купити криптовалюту з картки будь-якого банку. Більшість сучасних майданчиків має простий інтерфейс та функціонал.

Термінали

Вони також називаються криптомати. Це є спеціальні програми, які потрібно завантажити на телефон. Працюють за таким принципом: користувач поповнює додаток гривнями, потім гроші автоматично переводять на гаманець у вигляді бажаних коінів.

Більш цікаву інформацію на тему крипторинка ви знайдете на WhiteBIT – блог найбільшої європейської біржі, де зібрано всі корисні статті.

.,.,.,.