Четвер, 28 Березня, 2024

Найкращі в Києві чохли для Айфону

Дороговартісний Айфон вимагає відповідного догляду, і звичайно аксесуарів. Однак техніка постійно оновлюється, а значить аксесуари також видозмінюються та вдосконалюються.

Так, вихід нової моделі смартфона спричинив попит на чохли на Айфон 13 для нової моделі відомого смартфона.

Переваги магазину

Магазин ВЧехле порадує вас величезним вибором аксесуарів (понад п’ятсот тисяч), асортиментом, що регулярно оновлюється, постійними акційними пропозиціями і швидкою доставкою.

Внаслідок того, що асортимент практично щодня оновлюється, в магазині ви зможете знайти аксесуари навіть для найсвіжіших моделей смартфонів та іншої техніки.

Крім цього, магазин на ринку вже більше десяти років, а це означає, що він встиг отримати постійних покупців і заслугувати на довіру споживача. Так що у вас завжди є можливість ознайомитися з відгуками клієнтів про нашу роботу та обслуговування.

У магазині також працює сервіс підтримки, де ви завжди можете залишити свої пропозиції чи скаргу, які оперативно розглядають менеджери.

Вигідні пропозиції

У магазині діє постійна пропозиція, пов’язана з накопиченням кешбеку. Також регулярно проводяться акції та розіграші.

Покупка ВЧехле завжди буде вигідною, оскільки чим більше ви купуєте, тим більше стає кешбек. При цьому можливе безстрокове накопичення і бонусами можна оплачувати навіть всю вартість товару.

Питання доставки

За допомогою зручного каталогу робити покупки можна як вдома, так і в офісі або на відпочинку. Замовити доставку можна через Нову Пошту, УкрПошту або Justin.Якщо вам комфортніше отримувати посилки від кур’єра – у вас є і така можливість.

А жителі Одеси та Дніпра можуть особисто прийти до магазину та обрати те, що потрібно саме їм.

Важливо, що якщо ваше замовлення перевищує суму в п’ятсот гривень, то відправка буде безкоштовною.

Оплата товару

Що стосується оплати, то ви можете здійснити її як в онлайн-режимі, так і безпосередньо при отриманні товару.

Так, якщо ви хочете оплатити замовлення прямо з дому, ви вибираєте онлайн-оплату, а якщо ви хочете здійснити попередню оцінку та огляд товару, тоді ви можете оплатити його тоді, коли отримуватимете замовлення на поштовому відділенні або від кур’єра.

Будьте в курсі всіх деталей

Якщо ви приєднаєтеся до магазину Вчехлі в Instagram, Facebook, Youtube або Tik-Tok, у вас з’явиться можливість бути в курсі всіх новинок, акційних пропозицій та інших корисних відомостей.

.,.,.,.