П’ятниця, 29 Березня, 2024

СКУД для готелів

Важливими характеристиками успішного функціонування готелю є оптимізація управління, високий рівень сервісу. Варто відмітити, що система скуд київ допомагає досягти всього цього. Кияни мають можливість скористатися послугами компанії «Снігур», ознайомитися з готовими комплектами обладнання.

Елементи СКУД

Постояльці в готелі постійно змінюються, часу на навчання нового персоналу катастрофічно не вистачає. Тому справжнім спасінням стає вибір https://snigur.com.ua hotel. Це проста та зрозуміла система для кожного відвідувача, котрий має швидкий та зручний доступ в номер.

В елементи комплекту готельного доступу в номер входять такі компоненти.

  1. Енергозберігаючий карман, котрий монтується у внутрішній частині кожного номера.
  2. Автономний електронний замок, котрий має власну пам’ять.
  3. Присутня безконтактна карта, кожний відвідувач отримує її. Це ключ до електронного замка.
  4. Ще один елемент – енкодер безконтактних карт для видачі нових ключів на право доступу в конкретний номер.

Задачі СКУД для готелю

Обираючи якісний продукт обладнання, варто ретельно підійти до цього питання. Відповідає СКУД за забезпечення комфорту, безпеки, високої якості обслуговування гостей. Також проходить завдяки цьому контроль роботи персоналу готелю.

Ключові задачі СКУД можна розділити на групи:

  • контроль доступу на поверхах, в службових приміщеннях;
  • завдяки впровадженню системи, організовується доступ на території, контроль робочого часу персоналу;
  • організовується доступ на території, парковка транспортних засобів;
  • організовується, таким чином, управління додатковими пристроями. Мова йде про освітлення, кондиціонування, для прикладу.

Критерії вибору

Важливо враховувати при виборі готельної СКУД дизайн, технічні характеристики електронних замків. В ціну вартості СКУД входить ціна електронного замка, ця частина затрат є ключовою.

Жителі Києва мають реальну можливість купити комплект обладнання в компанії «Снігур». Вона функціонує з 2012 року та вже змогла заявити про себе з кращої сторони. Компанія активно займається впровадженням системи контролю доступу та ідентифікації, допомагає клієнтам контролювати бізнес-процеси. Агропромислові холдинги, стратегічні державні підприємства, теплові електростанції, нафтогазові підприємства, доповнити список даних підприємств може ваш проект.

СКУД

.,.,.,.