Четвер, 28 Березня, 2024

Гострі соціальні питання вирішували на засіданні Київради

Днями відбулося чергове засідання Київради. На ньому вирішили у 2018 році виділити аж 60 млн. грн. на вирішення невідкладних соціальних питань у рамках цільової програми «Турбота. Назустріч киянам».

12,6 млн. грн витратять на підтримку киян-учасників АТО. Це щорічна матеріальна допомога бійцям антитерористичної операції і числі та сім’ям загиблих киян а також членам родин, діти (батьки) яких померли через поранення чи інші ушкоджень під час Революції Гідності. Kyivyes.com.ua уточнює, що у межах названої суми буде надана адресна матеріальна допомога киянам указаних категорій для покриття витрат на оплату житлово-комунальних послуг. Передбачена така ж підтримка членів сімей киян, які перебувають в полоні чи зникли безвісти.

12 млн. грн виділяється на протезування осіб з інвалідністю, на придбання засобів пересування малозабезпечених громадян. Ще 12 млн. грн буде спрямовано на покращення здоров’я ветеранів війни та праці, осіб з інвалідністю та громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи. Передбачено виділення 1,6 млн. грн. на оздоровлення дітей віком до 14 років жителів столиці, учасників АТО. Діти зможуть поїхати на оздоровлення у супроводі одного з батьків.

8 млн. грн, за рішенням Київради, виділять на одноразову допомогу малозабезпеченим киянам, які потрапили у складні життєві ситуації.

Сподіваємося, що всі вказані категорії киян оцінять рівень турботи про них столичних депутатів.

.,.,.,.