Четвер, 28 Березня, 2024

Кличко заявив, що Київ готовий до роботи з інвесторами

Київ – готовий до інвестицій. Про це заявив мер міста Віталій Кличко. Деталі на kyivyes.com.ua.

Про те, що українська столиця змінилася та прагне співпраці з інвесторами головний управлінець міста заявив на “Зовнішньоекономічному порталі Баварія-Україна”. 

Актуальність поїздки була сформована тим, що на даний момент в українській столиці більше 180 підприємств Баварії має представництва. Такі великі компанії, як Deutz-Fahr, Knauf, Hipp, Leoni, Walter Bau AG, BMW, MAN, AUDI давно працюють в Україні. Крім цього, у Києві було відкрито офіційне представництво федеральної землі Баварії. 

З огляду на кількість підприємств, що “переїхали” в Україну, можна сказати, що перспектива співпраці очевидна. Про це на форумі і розповів мер Києва. 

Крім цього, були висвітлені питання, щодо унікального досвіду нашої країни. Досвіду у реформуванні галузей економіки та соціального життя в умовах боротьби з агресором. 

Нагадаємо, що ще з початком Євромайдану, російська пропагандистська машина активно підіймала у ЗМІ дискусії про те, що через внутрішню нестабільність з України підуть інвестиції. Друга хвиля антиукраїнської пропаганди пішла із наступом північного сусіда на Крим, Донецьку та Луганську області. Тим не менш, інвестори в Україні залишалися. Більше того, вкладатися в бізнес в нашій країні стало більше людей. 

Кличко ж заявив, що Київ є одним з найбільш надійних партнерів для інвестування. Зараз продовжуються кроки у вдосконаленні технічної структури міста та боротьбі із корупцією. 

В свою чергу баварська сторона відзначила, що більшість німецьких бізнесменів хоче вкладатися у розвиток технології та науки. Цікавить також іноземних інвесторів і українська освіта. До речі, впровадження принципів Нової української школи позитивно відзначили на заході. 

.,.,.,.