П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Яку камеру відеоспостереження обрати?

Багато хто встановлює камери відеоспостереження для того, щоб забезпечити безпеку в будинку, своїх співробітників або на виробництві. Є звичайно і такі, хто використовує їх як відлякування від злодіїв. Але не про них. У цій статті ми хочемо розповісти про те, які Камери відеоспостереження на https://control.ua/kamery-videonablyudeniya/ustanovka_ulichnaya/ є, як їх вибрати та де придбати у Києві за вигідною ціною.

Різновиди камер

Завдяки стрімкому розвитку технологій ці пристрої стають все більш сучасними, багатофункціональними та практичними з кожним роком. Давно не вважаються “модними” камери з Full HD і навіть Ultra HD. Давайте розглянемо найпоширеніші пристрої, які легко можна знайти на сайтах та у спеціалізованих магазинах:

  • Аналогові (ці камери не відрізняються високою вартістю, мають відмінну якість зображення, сигнал передається на тривалу відстань, прості в налаштуваннях, добре з’єднуються з іншими комплектуючими інших виробників);
  • Цифрові (є дві категорії – HD-SDI, які досить дорогі, мають невеликий радіус передачі сигналу і високі “вимоги” до якості шнурів та IP камери, які є фаворитами багатьох клієнтів, тому що основною перевагою даного виду пристроїв є масштабування.).

Як вибрати?

Безперечно, IP камери користуються популярністю через такі переваги:

  1. Можливість вибору об’єктива, матриці та дозволу такої камери відеоспостереження;
  2. Наявність моделей для встановлення на вулиці/по периметру офісної будівлі чи виробництва;
  3. Наявність інфрачервоного фільтра, що дозволяє отримувати картинку вдень та вночі без спотворень;
  4. Наявність підсвічування;
  5. Можливість запису з аудіо.

Якщо вам потрібна камера відеоспостереження, але у вас немає можливості в цьому місці прокласти кабель – придбайте бездротовий пристрій. Такий спосіб дозволить організувати спостереження через постійну мережу 4G або Wi-Fi. Але варто врахувати, що для використання таких типів камер у приміщенні має бути постійне та безперебійне інтернет-з’єднання (через роутер або мобільну мережу).

Більш бюджетними варіантами можуть чудово служити HDCVI і Turbo HD камери, які чудово підходять для вуличного спостереження, а також їх можна використовувати всередині приміщення. Є режим нічної зйомки, ІЧ-фільтр, відмінна якість відео у фокусній відстані.

Де купити?

Будь-які камери відеоспостереження можна придбати на сайті Охоронні системи: магазин систем безпеки та відеоспостереження Control.Ua. Це унікальна платформа, в якій зібрані найкращі пристрої для вашої безпеки, у тому числі домофони та реєстратори для авто.

.,.,.,.