П’ятниця, 29 Березня, 2024

Що подарувати подрузі на Новий рік: 7 бюджетних ідей

На полицях магазинів уже з’явилися мандарини — передвісники того, що на порозі вже стоїть Новий рік. І от він зовсім скоро зайде в кожну домівку, принесе радість та почне нову сторінку життя під назвою “2022 рік”.

Крім того, аромат цитрусу в кінці осені говорить про те, що пора обирати презенти найближчим людям: мамі, татові, брату чи сестрі, а також і найкращій подрузі. Якщо ваш бюджет обмежений, доведеться залучити фантазію, аби вгадати з презентами й зробити дійсно приємний сюрприз.

Тому сьогодні ми назвемо вам 7 варіантів найкращих новорічних бюджетних презентів для подруги.

1. Декоративна подушка для дивану

Призначення диванного аксесуара — прикрашати інтер’єр. А виконання тої місії, заради якої її придумали відходить вже на інший план. Тому, якщо часто були в гостях у подруги, то напевне знаєте, у яких кольорах її вітальня або спальня. Тому сміливо вирушайте у локальний магазин домашнього декору й оберіть м’якеньку подушку із зимовим зображенням або незвичайним принтом.

2. Ялинкова прикраса ручної роботи

Вона стане гордістю й займе почесне місце на новорічній ялинці дівчини. Такі речі — задоволення не з дешевих, тому в рамках обмежених коштів рекомендуємо обрати найгарнішу іграшку.

А якщо ваші руки вміють створювати дивовижні речі — тоді зробіть унікальний набір власноруч! Він матиме більшу цінність, ніж будь-що інше.

3. Домашні капці оригінальної форми

Смішні тапки у формі голови собачки, єдинорогів, лапок котика або ворсистих лап горили обов’язково спровокують посмішку на обличчі отримувача. Для цього вам не обов’язково знати розмір ноги — завжди беріть більші. Коштує домашній аксесуар в межах 300-400 гривень.

4. Майстер-клас бачати для двох

Презент призначений для двох, тому дівчина зможе взяти з собою коханого. Вони вивчать базові рухи танцю, який родом із Домініканської республіки. Досвідчені хореографи допоможуть вивчити та закріпити рухи, а в кінці заняття створити мінітанець.

5. Урок гончарства

Викладач навчить працювати з глиною й надавати їй бажаної форми та вигляду. Учениця спробує створювати виріб на гончарному кругу. Якщо вдасться зробити гарний виріб, то після повного висихання можна забрати його додому.

Два попередні варіанти можна придбати тут https://www.bodo.ua/podarki/devushke/.

6. Набір для спецій

Тільки не думайте відразу, що буде йти мова за керамічний комплект у формі слоників чи тигриків — це вже давно застаріло. Ми пропонуємо вам звернути увагу на класичні варіанти з прозорою основою та металічною кришкою. Вони гарно вписуються в інтер’єр будь-якої кухні.

7. Скретч-карта на стіну

Дівчині, яка обожнює подорожі, карта світу на стіні буде дуже доречною. Ви, можливо, помічали в магазинах карти, де верхній шар потрібно витирати? Так подруга зможе відмітити країни, які відвідала. Це буде додатковим стимулом для майбутніх подорожей.

Не завжди хороші та приємні подарунки коштують великих грошей. Часом, за невелику суму можливо придбати сюрпризи для всіх членів сім’ї — достатньо лише залучити фантазію та мати щире бажання здивувати. А це важливо пам’ятати: важливо не те, що ви витратите гроші на близьку людину, а те, що ви її поважаєте і хочете приділити увагу.

.,.,.,.