П’ятниця, 29 Березня, 2024

Сучасні тренди у оформленні вікон

Важливість правильно спроектованих вікон у будинку складно переоцінити. Це і джерело світла, і фільтр чистого повітря, а при необхідності вікно цілком може замінити двері. Якщо розглядати вікна не з функціональної, а з естетичної точки зору, то це чи найголовніший атрибут кімнати, який враховується при розробці її дизайн-проекту. Саме тому важливе і вікно саме по собі, і те, як воно виглядає.

Останнє забезпечується за допомогою різних функціональних систем з елементами декору. Найбільш важливим тут є регуляція потрапляння світла в кімнату.

Що в тренді?

Практика останніх років показує, що замість традиційних важких і пишних штор українці почали віддавати перевагу більш сучасним альтернативам. На думку стилістів, правильно оформлене вікно здатне абсолютно по іншому розставити акценти в кімнаті: зробити її більш просторою, світлою або навпаки – інтимною, камерною.

ш

Серед нових затребуваних варіантів оформлення вікон на сьогодні важливо згадати:

  • ролети
  • жалюзі
  • рулонні штори
  • римські штори.

Усе перераховане вище може бути виготовлене у різних варіаціях: колір, матеріал і, відповідно, вартість. Ознайомитися з продукцією компанії Nikoss і підібрати оптимальний варіант можна, перейшовши за посиланням https://nikoss.com.ua/kiev.html

Чому обирають Nikoss?

  • Висока якість продукції. Свідченням цього є те, що вся продукція має сертифікати відповідності та висновки сан-епідем експертизи. Матеріал, що використовується екологічний, а, отже, не завдає шкоди здоров’ю і добре контактує із зовнішнім середовищем. У виробах використовуються високоякісні матеріали, що забезпечує довговічність і тривалий термін експлуатації. У виробничому процесі використовуються високотехнологічні матеріали і фурнітура з ЄС і Ізраїлю.
  • Досвід роботи. Компанія Nikoss вже давно стала синонімом надійності. Якщо слідувати статистичним вірогідністям, як мінімум в одній квартирі вашого під’їзду висять жалюзі, ролети або оригінальні штори від компанії Nikos. Запитайте у свого сусіда зверху! До речі, середній вік співробітників компанії на сьогодні становить 35 років. 
  • Широкий вибір продукції. Тут і справді є де розгулятися. Хочете поміняти «одежинки» на вікнах, але не знаєте з чого почати? Чи збираєтеся осучаснити сонцезахисну систему, але нічого в цьому не розумієте? Грамотні фахівці допоможуть розв’язати вашу проблему швидко і з задоволенням. У розпорядженні компанії нині більше ніж 1 тис. видів матеріалів, серед яких різноманітні тканини, алюміній джут та ін.

ш

  • Визнання покупців, учасників ринку та навіть конкурентів. Один факт, здатний розвіяти ваші сумніви щодо питання, чи варто замовляти жалюзі або ролети від компанії Nikoss: Торгово-промислова палата України визнала компанію Nikoss лідером з продажу сонцезахисних систем в Україні.

Експерти оцінили Nikoss, оцініть і ви!

.,.,.,.