Вівторок, 19 Березня, 2024

Порошенко визнав помилки: зрозуміти і пробачити?

Вибори – найбільш обговорювана тема весни цього року. Тепер ми знаємо, як пов’язані між собою результати аналізів, НСК «Олімпійський», дебати і наркоманія.

Черговою сенсаційною новиною останніх днів стало те, що чинний президент України і кандидат у президенти на наступний термін Петро Порошенко … визнав свої помилки.

Президент України Петро Порошенко, прагнучи переобрання на другий термін, на зустрічі з представниками громадських організацій, заявив, що визнав основні помилки, допущені ним за час президентства. А саме, – це кадрова політика і комунікації з громадськістю. Про це повідомляє kyivyes.com.ua з посиланням на Громадське. Відзначається, що на зустріч, яка відбулася 9 квітня поточного року і тривала близько двох годин, були запрошені 15-20 представників громадських організацій.

Як відомо, кадрова політика чинного президента неодноразово викликала хвилі обурення серед українців. 9 квітня, на зустрічі з представниками громадських організацій, президент Петро Порошенко заявив, що бачить свої помилки в кадровій політиці і тому обіцяє більше не призначати на високі посади бізнес-партнерів і близьких людей.

Зокрема, йшлося про скандали навколо заступника голови Служби зовнішньої розвідки України Сергія Семочко і першого заступника голови СБУ Павла Демчини.

Раніше, 8 квітня, під час ефіру на каналі ICTV президент зазначив факт усвідомлення ним помилки у виборі каналів комунікації при прийнятті рішень. Зокрема, основний недолік Петро Порошенко бачить у тому, що рішення приймалися кулуарно, а значить, не викликали довіри у суспільстві. Відтак, президент пообіцяв надалі ініціювати відкритий діалог між владою і громадянським суспільством.

.,.,.,.